Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Logistics, Cross Docking & Warehousing φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Η  τεχνογνωσία μας στους τομείς των logistics και αποθήκευσης, η προηγμένη τεχνολογία μας, οι πιστοποιημένες  λύσεις  υποστήριξης των πελατών μας θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε επιτυχημένες στρατηγικές διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας σας.

Logistics

Logistics

Για εμάς το logistics είναι η διαδικασία του σχεδιασμού και της οργάνωσης για να βεβαιωθούμε ότι τα εμπορεύματά σας βρίσκονται εκεί όπου χρειάζονται, έτσι ώστε η όποια δραστηριότητα ή διαδικασία να πραγματοποιείτε αποτελεσματικά.

Παράδοση οποιουδήποτε εμπορεύματος από ένα μέρος σε ένα άλλο γρήγορα, οικονομικά και στον χρόνο που θέλετε.

Περισσότερα
Cross Docking

Cross Docking

Εναπόθεση, Προσωρινή Αποθήκευση, Συσκευασία Εμπορεύματος προς εξαγωγή με τη χρήση κατάλληλων ειδικών Ισοθερμικών Χαρτοκιβωτίων (Isothermal Boxes) & Συσκευασία Παλετών με χρήση θερμοκουβέρτας (Thermal Blanket). Προώθηση εμπορεύματος στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και όχι μόνο.

Περισσότερα
Warehousing

Warehousing

Η αποθήκευση (warehousing) φαρμάκων παρουσιάζει μια ποικιλία ειδικών προκλήσεων, από τη διαχείριση φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων μέχρι τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές (νομοθετικές) ρυθμίσεις.

Θέλετε μια έμπειρη φαρμακευτική αποθήκη και έναν συνεργάτη logistics που να κατανοεί τις απαιτήσεις και να μπορεί να επιτυγχάνει την ασφαλή και συμβατή με τους κανονισμούς αποθήκευση και αποστολή. των εμπορευμάτων σας στις συνθήκες που απαιτούνται.

Περισσότερα